Myöhästynyt epäaktiivisuuden vuosipäivä

28.10.2015 - 19:51 / Norbla.


antikliimaksi5_pieni2

Elikkä ööö, olen oikeasti tosi pahoillani kaikille niille, jotka jostain kumman syystä ovat odotelleet innolla, että antikliimaksi päivittyy. Vuoden aikana on tapahtunut vaikka mitä, pääosin asioita jotka ovat rajoittaneet aikaa ja vieneet inspaa, niin nyt, kun vihdoin paremman puoliskon kanssa ostettiin skanneri, en voi enää postponata päivityksiä. Kuulostellaan~

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , ,Yksi vastaus - “Myöhästynyt epäaktiivisuuden vuosipäivä”

  1. Riks Kirjoittaa:

    Oi ihanuus! Tykkään sun tyylistäs hirveesti ja on kiva päästä taas stalkkimaan sitä, ehheh.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

...
...
Olen 24-vuotias medianomi, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Länsi-eiku Varsinais-Suomesta ja tykkään niinku piirtää silmiä, neniä, hirviöitä ja tosi häröjä juttuja elämästäni sekä vähän sen ulkopuolelta.

Saattaa sisältää maidon ja pähkinän jäämiä, huonoilla vitseillä ei ole palautusoikeutta.

Missä mennään

Avainsanat

Linkit